Evenimente an școlar 2022-2023

Activitati derulate in cadrul programului ”Săptămâna verde” de clasele de la învățământul primar sub indrumarea doamnelor profesor învățământ primar

_______________________________________________________________________________________________

Felicitări elevului Giurea Patrick, care a obținut locul I la Olimpiada Sportului Școlar – Etapa de Sector/ Regională – competiția TETRATLON și domnului profesor Popa Ion care l-a îndrumat. Mult succes la faza Națională!

__________________________________________________________________________________________________

În zilele de 22 si 23 martie 2023, elevii clasei  a-VIII-a C au participat alaturi profesorii de limba engleza, Penciu Ruxandra si Sugar Lavinia, la cea de a 14-a ediție a Conferinței internaționale de diplomație și afaceri globale – «2Day Ambassador», organizata la Palatul Parlamentului de Complexul Educațional Laude-Reut, in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe si Institutul Diplomatic Român.

Conferința a avut drept scop încurajarea studiului diplomației și afacerilor internaționale de către elevi. Evenimentul  susține un demers educațional unic în țară și străinătate – educația timpurie a tinerilor în domeniile diplomației, comunicării publice și afacerilor internaționale.

___________________________________________________________________________________________________

Elevi ai Școlii Gimnaziale Nr.112 București, sector 3 s-au întâlnit astăzi cu elevi ai Colegiului Ferdinand I Măneciu, Jud.Prahova cu ocazia desfășurării activității cu tema: WOMAN AND GIRLS IN ASTRONOMY AND STEAM 2023. Această activitate face parte din cadrul proiectului educațional ASTRONOMIA DIN PERSPECTIVA ÎNCEPĂTORILOR, CAER nr.1303, aprobat ME cu nr. 24954/ 06.02.2023.

 

___________________________________________________________________________________________________

În zilele de 09.03.2023 si 10.03.2023 un număr de 346 de elevi de la ciclul primar au participat la cursuri de acordare a primului ajutor în cadrul parteneriatului cu Asociația Societatea de Salvare București.

Elevii au deprins noțiuni de prim-ajutor care includ: utilizarea numărului de urgență 112, lanțul supraviețuirii, siguranța salvatorului, cum se acordă suportul vital de bază, manevre de resuscitare, acordarea primului ajutor.

Elevii noștri au învățat că siguranța și sănătatea sunt prioritare și este esențial să avem grijă unii de alții. Ei învață de mici cum să intervină corect, la momentul potrivit, pentru a contribui la salvarea de vieți omenești.

Evenimente an școlar 2022-2023